Badjassen voor het hele gezin
Winkelwagen

Thuislevering met badjas.be? Dat is met gerecycled plastic!

Thuislevering met badjas.be? Dat is met gerecycled plastic!

De hedendaagse online ondernemer heeft meer zaken te maken dan enige online shopper zich kan voorstellen. Neem bijvoorbeeld het schrijven van dit leuke blog of leuke reisjes als we de nieuwe badjascollecties gaan inkopen & samenstellen. En wat dacht u van al onze tevreden zakelijke klanten die wij volledig adviseren op maat en hierna superblij zijn? Dat zijn allemaal mooie bijkomstigheden in het dagelijks leven als online ondernemer. Echter hebben we ook veel te maken wet- en regelgevingen & onze eigen bedrijfsvisie, wat we allemaal na willen streven. We worden allemaal steeds bewuster als het gaat om onze innerlijke mens, maar ook bedrijven worden steeds bewuster als het gaat om duurzaamheid & milieu. Wij vinden dat op badjas.be belangrijk en dragen dan ook graag ons steentje bij!

kamerjas

Gerecyclede plastic verzendzakken bij badjas.be

Jaarlijks realiseren we heel veel thuisleveringen bij badjas.be - en onze overige webwinkels – en dat betekent heel veel plastic. Als u namelijk een mooie kamerjas heeft gevonden in onze uitgebreide webboetiek, ontvangt u deze in een hippe, moderne verzendzak met leuke print. Klant is immers koning en hoe leuk is het als u uw badjasbestelling ontvangt in een mooie verzendzak? Ja, deze zijn nu eenmaal van plastic. Omdat wij altijd bezig met verbeteringen, ook ten aanzien van duurzaam & bewust ondernemen hebben wij nu dus iets nieuws: gerecyclede verzendzakken. AL onze badjas bestellingen worden sinds drie maanden verpakt in gerecyclede verzendzakken en vervolgens aan onze klanten geleverd. En zoals u van ons gewend bent staan wij garant voor een snelle levering van uw kamerjas. Vandaag besteld is vandaag verzonden. Hoe makkelijk kan het zijn? U heeft overigens ook nog de keuze uit alle mogelijke betaalwijze (ook achteraf betalen).

kamerjas-oekotex-100

Katoenen badjassen met Oeko-tex keurmerk

Nu we toch bezig zijn met goede & gezonde keuzes op badjas.be willen we u ook even meegeven dat al onze katoenen badjassen zijn voorzien van het gezondheidskeurmerk Oeko-tex. Oeko-tex is een test- en certificeringssysteem voor textiel. Badjas.be is de nr. 1 van België in badjassen dus is buiten onze rijke, verrassende kamerjassen collectie informatievoorziening naar onze klanten ook belangrijk. Oeko-tex is een keurmerk die garandeert dat het textielproduct niet schadelijk is voor uw huid en gezondheid. Het zegt niet zoveel over de belasting van het milieu, maar het is wel Fairtrade!