Badjassen voor het hele gezin
Winkelwagen

8 redenen waarom u moet shoppen op badjas.be!

8 redenen waarom u moet shoppen op badjas.be!

Bent u toe aan nieuwe nachtkledij? Dan hebben wij alle redenen voor u op een rij gezet waarom u úw perfecte kamerjas op badjas.be shopt. Het vergeten kledingstuk wordt letterlijk wel eens vergeten. Menig kledingkast zal gevuld zijn met een wit verwassen badjasexemplaar en dat haalt simpelweg uw ochtendlook omlaag. Dat willen wij badjas.be natuurlijk niet en het is ook helemaal niet nodig vandaag de dag. De tijd dat we ons na het ontwaken nog wikkelde in saaie kamerjassen is wat ons betreft voorgoed passé! Maar waar koopt u deze nu? Badjas.be natuurlijk!

1. Uitsluitend kamerjassen van topkwaliteit

Als u uw garderobe wenst uit te breiden een nieuwe kamerjas is het evident dat u met uw nieuwe aankoop graag kwaliteit in huis haalt. Met respect voor mens en planeet shopt u in onze uitgebreide webboetiek uitsluitend kwaliteitsvolle badjassen. Onze fabrieken werken met hoogwaardige fleece - & katoensoorten. Zo zijn onze katoenen kamerjassen voorzien van het gezondheidskeurmerk Oeko-tex. Door de vele bestellingen die er bij ons jaarlijks worden geleverd kopen wij scherp in en hier profiteert u als klant van. Laat u verrassen door de prachtige badjasontwerpen met fraaie afwerking en ultrazachte materialen.

2. Een grote & veelzijdige kamerjassen collectie

Wij hebben ervoor gekozen om in onze duidelijke webboetiek een brede collectie aan badjassen aan te bieden. Een ieder heeft een andere smaak en andere wensen betreft de functie en de eigenschappen van de kamerjas. Zo wil de ene persoon een vrouwelijk peignor waar haar silhouet mooi in naar voren komt. Een ander is weer op zoek naar een saunabadjas van wafelkatoen. Tevens is er diversiteit in materialen, u heeft de keuze uit fleece & verschillende katoensoorten. Ieder materiaal heeft haar eigen kenmerken, dat staat allemaal duidelijk beschreven in onze badjasinspiratiehoek. En we hebben - zoals we ook benoemen in onze slogan - badjassen voor het hele gezin. En de stijl van de badjas? Maakt u geen zorgen: u shopt op badjas.be kamerjassen in alle stijlen: van hip tot klassiek en alles er tussen in .

badjas fynn

3. Een vriendelijke klantenservice

Klant is koning bij badjas.be. Dat is misschien wel de reden dat wij alleen maar groeien online. In Nederland, Belgie en Duitsland kunt u online een badjas van ons shoppen. Met passie voor badjassen & aandacht voor onze klanten zijn wij hier gekomen. U kunt bij al uw badjasvragen stellen per mail of telefoon en u kunt er op rekenen dat er tijd voor u wordt gemaakt en u wordt geholpen bij uw productkeuze.

4. Een makkelijke & overzichtelijke webwinkel

Op badjas.be is het geen rocket science om uw droom kamerjas te bestellen. U navigeert middels de makkelijke categoriestructuur zo naar de badjas van uw dromen. En bestellen? Binnen een paar klikken doorloopt u het eenvoudige bestelproces. Het bestellen van een kamerjas is op badjas.be makkelijk.

5. Vandaag besteld is vandaag verstuurd

Als u nu een dames,- heren- of kinderbadjas heeft gevonden die bij u past wordt deze vandaag nog aan u verzonden. Wij houden eigen voorraad en kunnen onze klanten zo snel bedienen. Dus morgenochtend zit u aan de ontbijttafel, omhuld in uw nieuwe badjas. Shinen maar!

badjas post nl

6. Dé specialist in het personaliseren van kamerjassen

Wij onderscheiden ons online met het personaliseren van kamerjassen. Op onze bedrijfslocatie in Noord-Holland hebben wij een inpandige borduurderij met passievolle borduurders en creatieve ontwerpers. Het is op badjas.be mogelijk om badjassen te voorzien van naam, leuke/grappige tekst of een bedrijfslogo. Ons bedrijf is zowel ingericht op particuliere en zakelijke aanvragen. Personaliseer uw favo badjas makkelijk & snel middels onze borduurtool. Superleuk!

7. Lees leuke tips & weetjes op onze blog

Sinds kort kunt u meekijken achter de schermen bij badjas.be. Volg ons blog, want we komen binnenkort met leuke tips, weetjes en natuurlijke leuke badjasaanbiedingen.

blog badjas.be

8. Badjas.be gaat steeds bewuster ondernemen

Duurzaam & bewust ondernemen is iets waar wij ons bij badjas.be steeds meer mee bezig houden. Met aandacht voor mens en planeet hebben wij nu al onze plastic verzendzakken vervangen door gerecyclede verzendzakken. Tevens bewaken wij dat al onze producties niet worden blootgesteld aan kinderarbeid. Onze katoenen badjassen zijn voorzien van het gezondsheidskeurmerk Oeko-tex 100. Middels ons blog zullen we onze groene initiatieven posten zodat onze klanten op de hoogte blijven.