Een badjas cadeau geven

Bent u op zoek naar een leuk presentje? Geef eens een badjas cadeau.

Wat is er nou lekkerder dan 's avonds na het douchen of badderen lekker in badjas op de bank te zitten. Net voor het slapen gaan , lekker omhelsd worden door een heerlijke warme badjas.

Badjas cadeau geven

Een lekker luie zondag, nog eventjes in pyjama rondhangen, maar wel met een warme badjas er overheen. We herkennen het allemaal, maar denken er niet direct aan om een badjas cadeau te geven. En waarom eigenlijk niet? Iedereen vindt het fijn, u maakt iedereen gelukkig wanneer u een badjas cadeau geeft.

Een badjas borduren is nog leuker als cadeau.

Natuurlijk kunt u naar de winkel gaan en een badjas kopen , maar dat is ook weer zo gewoontjes. Kies daarom voor het borduren van een badjas.

Cadeau-TIP: badjas borduren

Steelt u vrouw bijvoorbeeld altijd uw badjas en blijft u zelf in de kou staan? Dan is het misschien leuk om een badjas cadeau te geven voorzien van een mooie borduring van tekst of naam. borduren van badjassen met naam

Heeft u kinderen? Die kunnen uiteraard niet achter blijven. Ook zij verdienen een mooie kinderbadjas met borduring . Kinderen zijn er gek op! Een badjas voor het hele gezin, en dan kun je er misschien ook voor kiezen om een "papa"en "mama"badjas cadeau te doen.

Voor iedereen een mooie witte badjas met hun eigen naam erop? Dat kan, maar er is tegenwoordig zo veel meer keuze. In alle kleuren van de regenboog zijn er badjassen te vinden. En zelf met een mooie print, helemaal naar uw smaak. En dan ook nog met een persoonlijk borduursel erop.

Dat hoeft uiteraard niet altijd een naam te zijn. Heeft u een leuke spreuk in gedachte voor iemand? Ook dat kan op een badjas geborduurd worden! De mogelijkheden zijn eindeloos, wat je ook bedankt, bijna alles kan gerealiseeer worden. Badjassen .nl heeft een missie en dat is iedereen te laten stralen in zijn of haar badjas.

Niet allen voor thuis is een badjas lekker. Kent u iemand die vaak naar de sauna gaat. Geeft hem of haar dan zeker een eigen badjas met naam cadeau. Zo wordt naar de sauna gaan nog lekkerder.

Een badjas als zakelijk cadeau?

Ook dat is geen probleem. Een badjas is een kledingstuk wat frequent wordt gebruikt door de ontvangen. Een badjas voor of van uw onderneming, is niet alleen leuk, maar het staat ook nog eens zeer professioneel. En de ontvanger zal meerdere malen herinnert worden aan uw onderneming. Kijkt u eens naar alle badjas soorten die wij bij badjassen.nl u te bieden hebben.

Heeft u al eens gedacht aan een badjas met logo? Ook dat kan! Een leuk cadeau voor uw personeel maar ook voor klantenrelaties een mooi geschenki. Wanneer ze uw badjas met log zien, zullen ze toch weer even aan u en uw bedrijf denken. De kans is groot dat ze dan nog eens bij u terug komen.

Waar u ook naar op zoek bent. Zakelijk of particulier, het is altijd een goed idee om een badjas cadeau te doen. Zelf zou u het toch ook leuk vinden om een badjas te krijgen.