Lange badjassen

Lange badjassen

Bekijk hier ons aanbod aan lange badjassen. Eenvoudig en snel selecteert u de badjas naar smaak en wij zorgen dat de badjas de volgende werkdag bij u thuis wordt geleverd!

Gemakkelijk & snel een lange badjas bjkjjkkjghhstellen bij badjas.be!

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Lange kamerjassen

Leuk dat u onze uitgebreide webboetiek bezoekt in badjassen & kamerjassen. U shopt op badjas.be snel & makkelijk de mooiste badjassen die vervaardigd zijn uit hoogwaardige & zachte materialen. Een kamerjas of badjas wordt immers bijna altijd gedragen op ontspannen momenten en daarom is het fijn om u te omhullen in een comfortabele badjas die voldoet aan úw verwachtingen. Voor de één is een aangename peignor voorzien van ruime kap en bindceintuur en voor de ander is dit juist een lange badjas van minimaal 120 cm lang. Lange kamerjassen zijn aangenaam doordat zij minimaal op kuitlengte vallen en voor een groot deel uw lichaam aangenaam bedekken. We nemen u graag mee in de veelzijdige wereld van ontspannen loungewear op badjas.be!

Lange peignors in fleece of katoen?

Katoenen peignors en badjassen hebben wij in diverse modellen, materialen, kleuren & dessins . We hebben het op deze pagina over lange badjassen en of u voor een korte kamerjas of lange kamerjas kiest hangt natuurlijk ook van uw persoonlijke voorkeur af. Een lange badjas is lekker behaaglijk omdat het simpelweg voor een groter deel uw lichaam bedekt. Net als het gaat om kledingstukken uit uw overige garderobe staat lang elegant & sjiek. Dat geldt eigenlijk ook voor een peignor. Een lange kamerjas heeft allure. Hoe aangenaam is het om elegant te ontwaken en de warmte te ervaren die onze kamerjassen u bieden. Lange kamerjassen hebben wij in hoogwaardige katoensoorten & fleece materiaal.