Badjas met borduring

Een badjas met borduring toont luxe en duurzaam. Het borduursel geeft net even dat beetje extra aan de uitstraling van de badjas. Daarnaast is het mogelijk om een badjas heel persoonlijk te maken, door te kiezen voor een badjas met borduring van bijvoorbeeld een naam. Ideaal wanneer u de badjas aan een speciaal iemand cadeau wilt doen, of als u zelf wilt genieten van comfortabele en persoonlijke mode voor uw ontspanningsmomenten.

Online badjas met borduring kopen?

De luxe badjas met borduring heeft een lange levensduur. De hoge kwaliteit katoen blijft lang mooi, waardoor het zeker niet erg is om gehecht te raken aan de heerlijk zachte badjas met borduring. U kunt er zeker jarenlang plezier van hebben, ook bij intensief gebruik. Juist omdat u zo lang met de badjas met borduring kunt doen is het natuurlijk wel belangrijk dat deze optimaal past bij uw persoonlijke smaak. Wij zetten ons graag in om u een hoogwaardige en comfortabele badjas met borduring naar wens te leveren. Dit doen wij op korte termijn, zodat u nooit lang op uw aankoop hoeft te wachten. U kiest het borduursel dat u op uw badjas terug wilt zien. Zo kunt u bijvoorbeeld een badjas met borduring van uw eigen naam bestellen.

Borduring op badjas

In het aanbod kunt u badjassen vinden voor kinderen en volwassenen. Er is zelfs een mooi assortiment babybadjassen. In deze collecties kiest u eenvoudig het model dat bij u past. Wij hebben onder meer de traditionele lange en korte badjassen, maar ook diverse moderne badjassen met bijvoorbeeld knopen of een rits. U heeft niet alleen voldoende te kiezen als het gaat om het design, maar ook op het gebied van kleur heeft u een ruime keuze. Er zijn effen modellen, modellen in full color en natuurlijk badjassen in een mooie combinatie van twee kleuren. Voor de kinderen zijn er uiteraard ook erg leuke dessins. U kunt aangeven wat voor borduursel u graag terug zou willen zijn op uw badjas met borduring.

Badjas met tekst geborduurd

Iedere badjas met borduring is luxe, duurzaam en van hoge kwaliteit. De zijdezachte stof voelt zeer behaaglijk aan op de huid en u zult zeker optimaal kunnen genieten van uw ontspanningsmomenten wanneer u de badjas met borduring draagt. U kunt gemakkelijk en snel uw bestelling online plaatsen. Echter, wij staan ook graag voor u klaar wanneer u meer informatie of persoonlijk advies wenst. Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Gepersonaliseerde badjassen kunnen niet worden geruild!