Badjas met borduring

Een badjas met borduring toont luxe en duurzaam. Het borduursel geeft net even dat beetje extra aan de uitstraling van de kamerjas. Daarnaast is het mogelijk om een badjas heel persoonlijk te maken, door te kiezen voor een badjas met borduring van bijvoorbeeld een naam. Ideaal wanneer u de badjas aan een speciaal iemand cadeau wilt doen, of als u zelf wilt genieten van comfortabele en persoonlijke mode voor uw ontspanningsmomenten. De luxe badjas met borduring heeft een lange levensduur. De hoge kwaliteit katoen blijft lang mooi, waardoor het zeker niet erg is om gehecht te raken aan de heerlijk zachte badjas of ochtendjas met borduring. U kunt er zeker jarenlang plezier van hebben, ook bij intensief gebruik. Juist omdat u zo lang met de kamerjas met naam kunt doen is het natuurlijk wel belangrijk dat deze optimaal past bij uw persoonlijke smaak. Wij zetten ons graag in om u een hoogwaardige en comfortabele badjas/peignor met naam naar wens te leveren. Dit doen wij op korte termijn, zodat u nooit lang op uw aankoop hoeft te wachten. Veelal wordt 1 werkdag na het plaatsen van uw bestelling uw order al aan u verzonden. Net als onze voorraad hebben wij ook onze borduurderij en drukkerij in eigen huis.  U kiest het borduursel dat u op uw badjas terug wilt zien. Zo kunt u bijvoorbeeld een  badjas met borduring van uw eigen naam bestellen. Als nr. 1 webboetiek in badjassen onderscheiden wij ons door de mogelijkheid van borduring op kamerjasssen aan te bieden en dat kan bij ons al vanaf 1 stuk! Het is superleuk om dit voor u zelf te bestellen maar hoe leuk is het om een fraai badjas model te selecteren en dit cadeau te doen aan een vriend of familielid. Een gave  badjas met naam wordt veel geschonken aan een bruidspaar waarbij de namen van de bruid en bruidegom bijvoorbeeld worden geborduurd. Of wat dacht u als er een babietje pasgeboren is? Hoe schattig is dat? Een baby badjas met naam cadeau doen aan de kersverse moeder. U hoort het al... er zijn oneindig veel mogelijkheden als het gaat om het personaliseren van één van onze kamerjassen uit onze rijke collectie. In onze webboetiek kunt u middels onze eenvoudige borduurtool zelfs al een beeldimpressie krijgen van het eindresultaat. Superleuk & handig. U kan spelen met de kleur van de borduring en zelfs het lettertype totdat u tevreden bent en u een wauw gevoel heeft;-)!

Borduring op badjas

In het aanbod kunt u  badjassen vinden voor kinderen en volwassenen. Er is zelfs een mooi assortiment babybadjassen. In deze collecties kiest u eenvoudig het model dat bij u past. Wij hebben onder meer de traditionele lange en korte badjassen, maar ook diverse moderne badjassen met bijvoorbeeld knopen of een rits. U heeft niet alleen voldoende te kiezen als het gaat om het design, maar ook op het gebied van kleur heeft u een ruime keuze. Er zijn effen modellen, modellen in full color en natuurlijk badjassen in een mooie combinatie van twee kleuren. Voor de kinderen zijn er uiteraard ook erg leuke dessins. U kunt aangeven wat voor borduursel u graag terug zou willen zijn op uw badjas met borduring. Iedere badjas met borduring is luxe, duurzaam en van hoge kwaliteit. De zijdezachte stof voelt zeer behaaglijk aan op de huid en u zult zeker optimaal kunnen genieten van uw ontspanningsmomenten wanneer u de badjas met borduring draagt. U kunt gemakkelijk en snel uw bestelling online plaatsen. Echter, wij staan ook graag voor u klaar wanneer u meer informatie of persoonlijk advies wenst. Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Dames- en heren kamerjas met print

Bent u op zoek naar een stoere dames - of  heren kamerjas met print of bedrukking? Dan zit u helemaal goed op badjas.be. Onze aangename loungewear met weergaloos draagcomfort borduren wij niet alleen, maar deze printen wij ook voor u. Dat is uiteraard een geheel andere techniek.  Bij het borduren van kamerjassen kan u oneindig combineren met kleurcombinatie als het gaat om de kleur van de borduring en de kleur van de badjas. Echter is dit bij een kamerjas met bedrukking niet het geval. Door de zeefdruktehniek wordt de kleur uit de badjas onttrokken en is het dus alleen mogelijk om de print in het roomwit af te beelden. Ondanks dat er maar 1 keuze van de kleur van de print is kunnen we u wel melden dat het resultaat verbluffend is. U kan wel een keuze maken uit alle lettertypen. De roomwitte bedrukking van uw badjas krijgt na een aantal wasbeurten ook nog eens een heel modern craquele effect. Dus dat wordt shinen als u gaat voor deze optie. Het is mogelijk om de bedrukking van de kamerjas in het groot weer te geven en er zijn meerdere posities mogelijk. Een grote bedrukking op de mouw, rug of borst is superleuk. Buiten een naam is het ook leuk om een merk, label of statement weer te geven op uw badjas (cadeau). Teksten zoals ' keep calm' of 'enjoy' etc. Kijk uw ogen uit onder de rubriek 'badjas met naam' en u ziet een scala aan voorbeelden ter inspiratie ;-).

Gepersonaliseerde badjassen kunnen niet worden geruild!