Badjas.be; onze missie

In 2008 zijn we in Nederland gestart met onze eerste webwinkel badjasparadijs.nl. Super spannend natuurlijk. Vanuit het niets met man en macht, dag en nacht werken om online wat positie in te gaan nemen en badjassen te verkopen.

Gelukkig werd het harde werken beloond en kwamen er mondjes maat de eerste bestellingen binnen. Het uitbreiden van de badjassen collectie was doel 1. We wilde graag met recht kunnen zeggen dat wij de ONLINE badjas specialist zijn!

Na een start met een 25-tal verschillende badjassen groeide we snel uit tot de online badjas specialiast met een ruime keuze uit meer dan 150 verschillende badjassen !

Toen werd het uiteraard tijd om ook in Belgie te verrassen met onze gave en uitgebreide badjassen collectie. Badjas.be werd geboren! :-)

Badjassen is wat wij zijn!

De laatste jaren hielden wij ons bezig met het proffesionaliseren van ons bedrijf. Zo is het de laatste jaren mogelijk om praktsich alle badjassen in ons assortiment te voorzien van een borduring. Een badjas met naam is simpelweg online te bestellen. Wij maken hierbij gebruik van de meest geavanceerde apparatuur en garanderen een super snelle levering. Alle badjassen liggen in ons eigen magazijn op voorraad en kunnen direct worden geleverd.

Badjas.be staat voor drie dingen: service, kwaliteit en snelheid!

#Service

Service betekent voor ons dat u makkelijk in onze webwinkel kunt bestellen. Voel u beslist niet verplicht om een account aan te maken. Uw gegevens worden voor geen ander doeleinden gebruikt, slechts om de bestelling a.s.a.p. op het juiste adres te leveren. :-)

Wij versturen alle badjas bestelling die op werkdagen voor 18:30 geplaatst zijn, dezelfde dag nog. Badjas bestellingen boven de €75 worden gratis thuisbezorgd. Bij vragen. opmerkingen of klachten? staan wij u graag per mail of telefonisch te woord. Binnen 24 uur kunt u een reactie van ons verwachten

#Kwaliteit

Kwaliteit is waar wij voor staan. De prijs-kwaliteit verhouding moet goed zijn! Naast bekende merken als Woody , Vandyck en Taubert vindt u bij ons ook wat minder bekende merken. Zo vindt u binnen elk budget een passende badjas.

Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met de kwaliteit? wij horen dit graag en zullen u binnen 24 uur een passende oplossing bieden.

#Snelheid!

 Wij kunnen ons helaas niet volledig meten aan de allegrootste op het internet die garanderen dat een bestelling geplaatst voor 23:59 de volgende werkdag reeds geleverd wordt. Dat is uiteraard jammer maar simpelweg voor ons op dit moment niet haalbaar. Wel garanderen wij dat een badjas bestellingen op werkdagen voor 18:30 de volgende dag netjes wordt geleverd. En bestelt u een badjas met borduring? dan is de levertijd over het algemeen slechts 1 werkdag langer.

Uiteraard zullen wij ook in de toekomst u in alle wensen op het gebied van badjassen proberen te bedienen. Wij staan namelijk zeker niet stil en werken dagelijks met veel plezier aan het bij blijven op internet! En daarbij houden verliezen wij onze #service, #kwalitelt en #snelheid! beslist niet uit het oog!

 Meer info hieronder:

Badjassen

badjas