Badjas.be; onze missie

In 2008 zijn we in Nederland gestart met onze eerste webwinkel badjasparadijs.nl. Super spannend natuurlijk. Vanuit het niets met man en macht, dag en nacht werken om online wat positie in te gaan nemen en kamerjassen & badjassen te verkopen. Gelukkig werd het harde werken beloond en kwamen er mondjes maat de eerste bestellingen binnen. Het uitbreiden van de badjassen collectie was doel 1. We wilde graag met recht kunnen zeggen dat wij de ONLINE badjas specialist zijn! Na een start met een 25-tal verschillende badjassen groeide we snel uit tot de online badjas specialist met een ruime keuze uit meer dan 150 verschillende badjassen ! Toen werd het uiteraard tijd om ook in Belgie te verrassen met onze gave en uitgebreide badjassen collectie. Badjas.be werd geboren! :-)

Even voorstellen...

Saskia van Haaren

Saskia van Haaren is oprichter van badjas.be en heeft samen met haar partner Niels Kokmeijer meerdere webwinkels in badjassen. In Nederland zijn zij marktleider met o.a. badjas.nl en badjasparadijs. Sinds een aantal jaren zijn zij met passie ook actief in Duitsland. In 2008 zat Saskia, ook wel Sas genoemd, te kijken naar haar favoriete tv-serie 'Friends'. Ze zag één van de actrices met een supergave  badjas dames met vrolijke applicaten en struinde direct internet af om deze te bestellen. Echter kon zij deze droombadjas niet makkelijk vinden in Nederlandse webwinkels. Vastberaden is ze verder gaan zoeken en kwam uiteindelijk uit bij een Amkerikaanse fabrikant die de badjas had. Toen ze de badjas ging dragen waren de reacties zeer positief en velen wilde deze badjas óók hebben. Ook de omgeving liep tegen het feit aan dat veel badjas modellen klassiek zijn en het aanbod in prints, kleuren en modellen niet groot is in Nederland. Dit zette Saskia en Niels aan het denken, zij namen het vliegtuig naar de V.S en dit zagen zij als een kansrijk begin van hun badjas carriere! Saskia is energierijk, een harde werker, analytisch, zeer ambitieus en heeft gevoel voor trends. Om marktleider te worden is voldoende expertise nodig en buiten haar eigen bedrijfseconomische achtergrond heeft zij al snel een team om zich heen verzameld met goede skills. Saskia is binnen het bedrijf deels verantwoordelijk voor de inkoop van de mooiste badjas modellen én voor de online marketing van alle webwinkels. Inmiddels hebben zij een mooi pand in Beverwijk, in Noord-Holland, waar zij eigen voorraad houden van het ruime assortiment kinder, dames- en heren badjassen . Tevens onderscheiden zij zich online ook door vrijwel alle badjassen te laten bedrukken of borduren en dit gebeurt ook inpandig in Beverwijk.

De kracht achter een goede ondernemer is vaak een goede partner. En dat is Niels Kokmeijer ... deze naam kan u bekend voorkomen en dat klopt! Niels is een oud-profvoetballer en voetbaltrainer en is in 2004 veel in de media geweest wegens een catastrofaal ongeluk waarbij zijn voetbalcarriere in één keer stopte. Een droom viel in duigen, maar dit was van korte duur. Niels is bijna een synoniem van positiviteit en heeft een belangrijke rol in de dagelijkse gang van zaken in de breedste zin van het woord. Hij is positief, zakelijk en heeft een groot inzicht. Niels is verantwoordelijk voor administratie, inkoop en magazijn én samen met Saskia brainstormen zij heel wat af als het gaat om verbeteringen ten aanzien van assortiment, efficiency en vooral het gemak voor de klanten! Dat de klanten centraal staan vanaf dag 1 heeft mede bijgedragen aan het badjassen succes!

Badjassen is wat wij zijn!

De laatste jaren hielden wij ons bezig met het proffesionaliseren van ons bedrijf. Zo is het de laatste jaren mogelijk om praktsich alle kamerjassen in ons assortiment te voorzien van een borduring. Een  badjas met naam is simpelweg online te bestellen. Wij maken hierbij gebruik van de meest geavanceerde apparatuur en garanderen een super snelle levering. Alle badjassen liggen in ons eigen magazijn op voorraad en kunnen direct worden geleverd. Badjas.be staat voor drie dingen: service, kwaliteit en snelheid!

#Service

Service betekent voor ons dat u makkelijk in onze webwinkel kunt bestellen. Voel u beslist niet verplicht om een account aan te maken. Uw gegevens worden voor geen ander doeleinden gebruikt, slechts om de bestelling a.s.a.p. op het juiste adres te leveren. :-) Wij versturen alle badjassen en peignors bestelling die op werkdagen voor 22:00 uur geplaatst zijn, dezelfde dag nog. Kamerjas bestellingen boven de €75 worden gratis thuisbezorgd. Bij vragen, opmerkingen of klachten staan wij u graag per mail of telefonisch te woord. Binnen 24 uur kunt u een reactie van ons verwachten.

#Kwaliteit

Kwaliteit is waar wij voor staan. De prijs-kwaliteit verhouding moet goed zijn! Naast bekende merken als Woody , Vandyck en Cawo vindt u bij ons ook wat minder bekende merken. Zo vindt u binnen elk budget een passende peignor of kamerjas. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met de kwaliteit? Wij horen dit graag en zullen u binnen 24 uur een passende oplossing bieden.

#Snelheid!

Wij kunnen ons helaas niet volledig meten aan de allegrootste op het internet die garanderen dat een bestelling geplaatst voor 23:59 de volgende werkdag reeds geleverd wordt. Dat is uiteraard jammer maar simpelweg voor ons op dit moment niet haalbaar. Wel garanderen wij dat een badjas bestellingen op werkdagen voor 22:00 de volgende dag netjes wordt geleverd. En bestelt u een badjas/ kamerjas met borduring ? dan is de levertijd over het algemeen slechts 1 werkdag langer. Uiteraard zullen wij ook in de toekomst u in alle wensen op het gebied van badjassen proberen te bedienen. Wij staan namelijk zeker niet stil en werken dagelijks met veel plezier aan het bij blijven op internet! En daarbij houden verliezen wij onze #service, #kwalitelt en #snelheid! beslist niet uit het oog!

 Meer info hieronder:

Badjassen

Badjas