Badjas

Badjassen zijn echt ontspannen kledingstukken. Een badjas of kamerjas draagt u op rustige dagen. Een goede kamerjas valt gemakkelijk over de schouders en is lekker warm. Maar een badjas kan ook echt elegantie uitstralen. De tijd dat badjassen saai en kleurloos waren is nu echt wel voorbij. Moderne peignors hebben originele prints, toffe kleuren en elegante ontwerpen. Bijzondere badjassen vindt u in de webboetiek van badjas.be! Bij Badjas.be zien wij het liefst moderne en eigenzinnige badjassen. Wij houden van kleur en variatie! Onze smaak ziet u meteen terug in onze collectie van badjassen die op het internet verkrijgbaar zijn. Anders dan anders, steeds iets speciaal, verrassend voor u en voor de mensen om u heen... Dat zijn badjassen van Badjas.be!

Badjas.be, de nr. 1 webboetiek van België!

De kamerjas/badjas heeft een nieuw leven gekregen op het wereldwijde web. In kledingwinkels waren badjassen vaak maar een bijproduct, waar weinig interesse voor was en waar badjassen dus meestal saai en klassiek waren. Op het internet zijn er meerdere websites ontstaan die zich echt specialiseren in moderne badjassen . Badjas.be maakt het zo voor u gemakkelijker om een echt toffe badjas uit te zoeken. Een badjas online kopen heeft veel voordelen, maar het is natuurlijk wel iets nieuws, niet iedereen is er mee vertrouwd. Veel mensen weten bijvoorbeeld niet dat wat u in webwinkel koopt, gewoon kan worden teruggestuurd als het toch niet past. Eigenlijk is het dus net als bij een normale winkel, alleen is de paskamer nu gewoon de woonkamer. Modern winkelen past goed bij moderne badjassen, nietwaar? Badjas.be is van oorsprong een Nederlands bedrijf en we hebben dan ook getracht om onze webboetiek zo prettig mogelijk te maken voor onze gewaardeerde Belgische klanten. Zo hhebben wij het in Nederland simpel over badjassen en is er voor ons gevoel in België zowel in de taal als in de mode meer elegantie terug te vinden. We weten allemaal wat we bedoelen met peignors, kamerjassen, huisgewaad, huismantels, badkostuums en japons.

De betekenis is vrijwel gelijk en wij bieden dan als nr. 1 webboetiek in de Benelux dan ook een rijke, elegante collectie kamerjassen aan welke u middels de eenvoudige filters naar uw perfecte badjas leiden. Ons assortiment is breed  opgedeeld en wij hebben voor ieder wat wils op badjas.be. Of u keuze nu uitgaat naar een fraaie peignor in fleece met puchetouch, een kamerjas in katoen met kap of dat u kiest voor een kamerjas met geraffineerde details... Op badjas.be kunt u werkelijk alles vinden op badjasgebied. Nu kunnen wij ons voorstellen dat u nog vragen heeft als het gaat om de snit of pasvorm, in de ene peignor komt u silhouet dan ook beter naar voren dan bij een ander model. In dat geval helpen onze badjasstylistes u met plezier bij het vinden van de kamerjas die bij u past. Stijlvol ontwaken en al vanaf de vroege ochtenduren starten met een goede look is essentieel voor een energierijk vervolg van de dag. Wie wil dit nu niet? Onze collectie badjassen is onder andere opgedeeld in kinder-, heren,- en dames badjassen. Dus shop gerust voor het hele gezin op onze overzichte, duidelijke webboetiek. Alles onder één dak, superhandig & prettig online winkelen. Heeft u uw nachtensemble gekozen en wilt u uw bestelling afronden, dan kan dit op badjas.be in een aantal makkelijke stappen. Wij houden in Nederland onze grote voorraad en binnen de gehele Benelux is ons logistieke systeem dusdanig afgestemd dat uw kamerjas of badjas vandaag nog wordt verzonden. Door een partnerschap met een groot postorderbedrijf in Nederland kunt u er in negen van de tien van gevallen van uitgaan dat u uw bestelling de volgende werkdag al in huis heeft.

Heren- en dames peignors

Een vrouw is niet alleen in het hedenhaagse leven totaal anders dan een man, maar er zijn ook duidelijke verschillen in het online shop gedrag. Onze internationale inkopers hebben voor u de meest uiteenlopende fraaie kamerjas modellen voor u geselecteerd. Alle heren - en dames badjassen zijn mooi gecategoriseerd zodat u prettig kan winkelen in onze webboetiek. Evident is dat een kamerjas veelal wordt gedragen op ontspannen momenten, denk hierbij aan een bezoek aan een luxe saunacomplex, met warme croissants aan de onbtijtafel of tijdens een chill avond op de bank. Bij badjas,be zijn wij van mening dat uw nachtkledij een weergaloos draagcomfort dient te hebben zodat u heerlijk kan opladen in uw badjas. De kamerjas of badjas is al generaties lang een emblematisch en symbolisch kledingstuk welke onmisbaar is in vrijwel iedere garderobe. Hieronder een aantal soorten heren- en dames badjassen welke u kan vinden in onze rijke collectie;

Dames badjassen

 • Dames badjassen in fleece pluchetouch
 • Dames badjassen in katoen
 • Dames 
 • Unisex sauna badjassen
 • Dames 
 • Dames badjassen vederlicht
 • Dames kamerjassen met dierenprints (tip: tijgerprint badjas)
 • Korte peignors voor dames
 • Dames badjassen in badstof
 • Dames badjjassen in velours
 • Dames badjassen toonaangevende merken

Heren badjassen

 • Heren 
 • Heren kamerjassen in badstof
 • Heren badjassen met kap
 • Heren badjassen in velours
 • Unisex sauna badjassen
 • Heren badjassen verderlicht
 • Heren kamerjassen bekende merken
 • Heren 
 • Heren kamerjassen met naam
 • Flamboyante kamerjassen voor heren met een knipoog

Onder categorie kinderbadjassen kunt u de meest gave kinder badjas modellen terugvinden met superhippe prints waar uw kind superblij van wordt. Neem bijvoorbeeld onze stoere kinder badjas met voetballen óf onze schattige kinderbadjas met sterren.

Tevens onderscheiden wij ons doordat wij als enige aanbieder online onze fraaie kamerjas modellen kunnen voorzien van een prachtige borduring van naam of bedrijfsnaam. Alles is overzichtelijk terug te vinden in onze webboetiek en mochten er nog vragen zijn of wenst uw advies van onze badjasspecialisten zijn wij u graag van dienst. Veel shopplezier!