Blog

Wat leuk dat u ons blog weer leest over kamerjassen & badjassen. Op badjas.be wordt u overspoeld met de mooiste badjassen online. Wij hebben ze voor u allemaal gecategoriseerd, overzichtelijk & makkelijk te bestellen. In deze drukke tijden is het heerlijk om alle stress even van u af te laten glijden.

Meer Lezen

Summer! De leukste tijd van het jaar, vinden wij badjas.be. Alles ziet er een stuk rooskleuriger uit. Dit geldt niet alleen voor het fleurige straatbeeld: mensen met kleding in vrolijke & frisse kleurtjes, maar ook de algehele stemming lijkt wat positiever. Als de wekker gaat en de eerste zonnestralen door het dakraam schijnen krijgt iedereen een vrolijk, rustig gevoel

Meer Lezen

Leuk dat u ons blog weer leest over alles wat met badjassen te maken heeft. Op badjas.be houden wij werkelijk van badjassen. Als creatieveling & founder van badjas.be heb ik gevoel voor badjassentrends.

Meer Lezen

Bent u toe aan nieuwe nachtkledij? Dan hebben wij alle redenen voor u op een rij gezet waarom u úw perfecte kamerjas op badjas.be shopt. Het vergeten kledingstuk wordt letterlijk wel eens vergeten. Menig kledingkast zal gevuld zijn met een wit verwassen badjasexemplaar en dat haalt simpelweg uw ochtendlook omlaag.

Meer Lezen

De hedendaagse online ondernemer heeft meer zaken te maken dan enige online shopper zich kan voorstellen. Neem bijvoorbeeld het schrijven van dit leuke blog of leuke reisjes als we de nieuwe badjascollecties gaan inkopen & samenstellen. En wat dacht u van al onze tevreden zakelijke klanten die wij volledig adviseren op maat en hierna superblij zijn? Dat zijn allemaal mooie bijkomstigheden in het dagelijks leven als online ondernemer.

Meer Lezen

Twinning is helemaal HOT! Nee, u hoeft daar niet per se een tweeling voor te hebben. En nee, we hebben het nu ook niet over de outfits van uw kids onderling die matchen. Steeds meer badjasmerken komen met twinning collecties zodat u matchend met uw zoon of dochter – omhuld in een badjas – op de bank kunt kruipen. Ook is het natuurlijk superleuk – net als mama of papa – in dezelfde toffe badjas aan de ontbijttafel te schuiven. Ik heb de leukste twinning badjasmodellen voor u en uw ‘mini me’ op een rij gezet!

Meer Lezen

Heeft u in ons walhalla van kamerjassen & badjassen een exemplaar gevonden die perfect bij u past? Ja, denk dan eens na over de mogelijkheid om uw nieuwe kamerjas te laten voorzien van naam! Hoe tof is dat? Een badjas die u zelf heeft ontworpen wat de badjas natuurlijk extra speciaal maakt. Gedoe? Nee, dat is op badjas.be geen gedoe. Sterker nog: het online bestellen van een gepersonaliseerde kamerjas is bijna net zo eenvoudig als het bestellen van een badjas zonder naam.

Meer Lezen

BIG NEWS! Badjas.be kon niet achterblijven: u kunt de komende periode genieten van leuke blogartikelen. We geven u een kijkje achter de schermen op badjas.be, komen met leuke tips & weetjes en u krijgt alles te weten over badjassen & kamerjassen.

Meer Lezen