Badjassen voor het hele gezin
Winkelwagen

Shop bij ons mooie saunabadjassen!

Shop bij ons mooie saunabadjassen!

Wat leuk dat u ons blog weer leest over kamerjassen & badjassen. Op badjas.be wordt u overspoeld met de mooiste badjassen online. Wij hebben ze voor u allemaal gecategoriseerd, overzichtelijk & makkelijk te bestellen. In deze drukke tijden is het heerlijk om alle stress even van u af te laten glijden. Waar kunt u dit beter doen dan in een heerlijk wellness resort. Even genieten van de heerlijke aromatische opgietingen en heerlijke baden. Dan is een fijne, badjas die opgewassen is tegen de warme & vochtige omstandigheden van de sauna prio. Hoe heerlijk is om een fijne saunabadjas om u heen te slaan als u van ruimte naar ruimte wandelt. Wij hebben voor u onze verschillende saunabadjassen voor u op een rij gezet. Zo heeft u overzichtelijk wat wij u bieden en wat voldoet aan uw verwachtingen! En uiteraard shopt u deze tegen betaalbare prijzen en in de meest moderne kleuren. 

Lichtgewicht badjassen van Badrock

Als we het hebben over badjassen die specifiek voor de sauna zijn ontworpen hebben we het over onze wafelbadjassen voor de sauna.Dat zijn onze lichtgewicht badjassen van katoen, voorzien van modern wafelpatroon. Katoenen badjassen hebben een hoge absorptiegraad en ventileren goed, wat een pré is voor een échte saunabadjas. Het voordeel van onze wafelbadjassen zijn is dat het valt onder de categorie licht gewicht badjassen. Ze zijn wat dunner dan de gemiddelde kamerjas of badjas, wat natuurlijk heerlijk is in de sauna. De best verkochte lichtgewichtbadjassen zijn van het label 'Badrock'. Badrock staat bekend om de trendy kleuren (bijv. petrol badjas of taupe badjas) en de betaalbare prijzen. Dit gaat niet ten onder aan de kwaliteit - integendeel - maar de reden is dat de badjassen enkel online verkrijgbaar zijn waar u als klant van profiteert. 

Katoenen badstof badjas met kap & Luxe velours katoenen saunabadjassen

Van hetzelfde merk 'Badrock' hebben wij een prachtige badjassenreeks in 9 moderne kleuren. Badjassen in badstof katoen of in velours katoen zijn idéaal voor de sauna. Deze kunt u tevens dragen, heerlijk na een lange dag werken of na een douche. De badjassen in badstof zijn voorzien van kap zodat u een stoere, onvergetelijke indruk achterlaat in de sauna! Badstof is een katoensoort wat goed vocht opneemt en dat is wel zo fijn in de sauna. Wilt u écht stijlvol door de sauna paraderen? (Ja, gewoon omdat het kan) Dan zijn onze badjassen in velours katoen een fantastische optie! Velours katoen is in feite kortgeschoren badstof en dat geeft nu net de elegante glanslaag aan uw kamerjas of badjas. Deze variant is voorzien van een luxe sjaalkraag en onmisbaar voor de man of vrouw van nu. Beide badjasontwerpen zijn unisex, dus voor hem & haar.

Om uw saunauitrusting compleet te maken kunt u er ook een kekkewaterfles, handdoek & ruime bag bij shoppen in dezelfde kleurtjes.

Leuk he? Bij ons shopt u makkelijk, veilig & snel de leukste items voor een topdag in de sauna!

Fijne dag!