Personaliseer met uw naam

Personaliseer met uw naam

Heeft u in ons walhalla van kamerjassen & badjassen een exemplaar gevonden die perfect bij u past? Ja, denk dan eens na over de mogelijkheid om uw nieuwe kamerjas te laten voorzien van naam! Hoe tof is dat? Een badjas die u zelf heeft ontworpen wat de badjas natuurlijk extra speciaal maakt. Gedoe? Nee, dat is op badjas.be geen gedoe. Sterker nog: het online bestellen van een gepersonaliseerde kamerjas is bijna net zo eenvoudig als het bestellen van een badjas zonder naam. Wij  durven wel te zeggen dat wij dé online specialist zijn in het borduren van kamerjassen. De borduurtool is makkelijk en zo heeft u in een mum van tijd een beeldimpressie van het eindresultaat. In de tool kunt u al onze hippe kleuren borduurgaren vinden en ook heeft u de keuze uit meerdere toffe lettertypen. Hoe gaaf is dat? Een kamerjas met een mooi borduursel van uw naam of natuurlijk van een dierbare!

kamerjas met naam

Badjas kraamcadeau & badjas bruidspaar

Een badjas of kamerjas met naam is niet alleen mooi om te dragen, maar ook functioneel. Als u bijvoorbeeld naar de sauna gaat hoeft u niet bang te zijn dat u uw saunabadjas verwart met die van een mede saunabezoeker. Dagelijks verwerken wij hier heel wat badjasbestellingen als het gaat om geborduurde badjassen. Het is bijvoorbeeld ook superleuk om een kamerjas met naam te schenken voor een kraamfeest of bruiloft. Als er een nieuw wereldwonder is geboren kunt u kiezen voor een babybadjasje met naam voor de pasgeborene. U kunt ook kiezen voor de naam van de baby op een damesbadjas voor de kersverse moeder. Voor een bruiloft is het ultiem om een badjas set voor de bruid & bruidegom te geven. Onze unisex badjassen met naam zijn werkelijk een prachtig cadeau. De mogelijkheden zijn oneindig. Zo hebben we laatst een bruidspaar verblijd met een prachtig zwart velourse kamerjas met goud borduursel met naam en datum geborduurd. Deze persoonlijke cadeau’s zullen de ontvanger nog lang bijblijven. En gezien het wauw effect en de originaliteit is het ook nog eens een zeer betaalbaar cadeau om nooit te vergeten!

Kamerjas met naam relatiegeschenk – betaalbaar & origineel!

Heeft u nu een bedrijf en zoekt u een relatiegeschenk wat én gewaardeerd wordt én een goede promotie is? Stop dan hierbij u zoektocht, want bij badjas.be zit u helemaal goed. Ons bedrijf is namelijk ook gericht op B2B. Wij borduren badjassen met logo vanaf 1 stuk tot grote aantallen. Zo kunnen wij op professionele wijze zowel de particuliere – als zakelijke markt benaderen. Mocht u een logo hebben en graag geadviseerd worden hoe we een zo’n pakkend mogelijke weergave van uw logo kunnen realiseren op een badjas die voldoet aan uw wensen? Schroom dan niet om onze badjasspecialisten te benaderen voor productadvies. Zij helpen u graag en natuurlijk offreren wij op badjas.be zeer scherp, omdat wij na onze jarenlange expertise rechtstreeks groot inkopen bij de fabriek.

Voor sommige is het personaliseren van badjassen wellicht nieuw, maar des te meer reden om u nu eens te verlekkeren aan onze mooie voorbeelden. De inspirerende voorbeelden kunt u terugvinden onder de categorie ‘ badjas met borduring ’.

Shop ze & tot zo!