Niets leuker dan twinning met de kids

Niets leuker dan twinning met de kids

Twinning is helemaal HOT! Nee, u hoeft daar niet per se een tweeling voor te hebben. En nee, we hebben het nu ook niet over de outfits van uw kids onderling die matchen. Steeds meer badjasmerken komen met twinning collecties zodat u matchend met uw zoon of dochter – omhuld in een badjas – op de bank kunt kruipen. Ook is het natuurlijk superleuk – net als mama of papa – in dezelfde toffe badjas aan de ontbijttafel te schuiven. Ik heb de leukste twinning badjasmodellen voor u en uw ‘mini me’ op een rij gezet!

Toffe tijgerprint kamerjas – moeder & dochter

Het toffe badjassenlabel Badrock staat bekend om haar toffe prints op haar kamerjas collecties. Zij gaan met hun tijd mee en de tijdloze tijgerprint is niet meer weg te denken uit onze webboetiek. Misschien wel de best verkochte op badjas.be. Wij hebben de tijgerprint kamerjas als dames- & kindermodel. De kamerjas met tijgerprint is gemaakt van knuffelzacht fleece en houdt uw lichaam en dat van uw dochter heerlijk warm. Badrock badjassen zijn betaalbaar en voor jarenlang speel- & draagplezier. Helemaal té leuk! Kind blij, mama blij! Ook hebben wij badjassen met zebra - & panterprint voor moeder & dochter!

Moderne, grijze unisex badjas - ouder & kind

Wauw, dat is het eerste wat in u opkomt als u deze twinning kamerjassen in fleece ziet en voelt! Grijs is helemaal van nu en dat bewijst dit mooie exemplaar voor ouder & kind maar weer. Deze grijze badjas is uit ultrazacht fleece vervaardigd en supermooi afgewerkt. De witte bies geeft de unisex badjas voor hem & haar én de kinderbadjas nét dat extra’s. Wit steekt mooi af bij het grijs. Verder geeft de kap aan de badjas dit ontwerp een extra stoere touch. Helemaal in stijl samen met uw kind relaxen, tv kijken of gewoon in huis ravotten/spelen. Superleuk!

Game badjassen Supermario – vader & zoon

Heeft u ook een kind die van gamen houdt? U bent niet de enige en eerlijk is eerlijk: gamen is natuurlijk best leuk. Sterker nog; het is soms nostalgisch om uw kind sommige games te zien spelen. Zo lanceerde Nintendo in de jaren ’90 de meest populaire videogame allertijden: Supermario. Voor de vaders die samen met hun zoon achter de pc kruipen om het spel van de stoere loodgieter te spelen hebben wij supertoffe kamerjassen van Supermario voor vader & zoon! Gemaakt van stevig, ultrazacht fleece. Voorzien van kap & stoere applicaten van de gameheld. Ook leuk: Luigi badjas voor vader & zoon! Hebben wij ook gewoon op badjas.be!

badjas supermario

Kamerjas met tekst borduren – ouder & kind

Effen badjassen zijn nog steeds de meest verkochte badjassen. Te meer omdat wij kamerjassen hebben in werkelijk alle kleuren van de regenboog. Van het badjassenlabel ‘Badrock’ hebben wij twee unisex kamerjas varianten welke we leveren in 9 frisse kleurtjes: Kamerjas in badstof met kap & kamerjas in velours met sjaalkraag. Velours is kortgeschoren katoen en dat geeft de kamerjas een stijlvolle glanslook. Voor kids hebben we van hetzelfde merk ook velours kinderbadjassen. Zoals u weet zijn wij dé specialist als het om het borduren van kamerjassen gaat. Kent u die t-shirts met gave teksten voor mama & kind of papa & kind. Deze teksten kunt u bij ons gewoon laten borduren op dezelfde kleur, effen badjassen in de meest moderne lettertypen en kleuren borduurgaren. Neem bijvoorbeeld de tekst: BIG MAN (kamerjas vader) & LITTLE man (kinderbadjas) of #MOM (tekst badjas moeder) & #KID (tekst badjas kind). Zo zijn er natuurlijk oneindig veel voorbeelden van leuke teksten. Ook is het superleuk om de naam van uw kind en u te laten borduren. Voor altijd verbonden met dezelfde badjas als uw kind, dat regelen wij gewoon op badjas.be!

Weet u al hoe u uw kind blij gaat maken deze week? Ik zou het wel weten!