Retour sturen badjas

Badjas.be wil uiteraard dat u tevreden bent met de artikelen die u online bij ons koopt. Mocht u daarom niet tevreden zijn met een artikel, dan heeft u bij badjas.be 30 dagen de tijd om het artikel te retourneren.

Wanneer de bestelde badjas(sen) niet aan uw verwachtingen voldoen of u heeft bijvoorbeeld een verkeerd product besteld, dan kunt u gebruik maken van de zichttermijn van 30 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het bestelde product gefrankeerd te retourneren of te ruilen. De 30 werkdagen gaan in op de werkdag na de ontvangst van het product van badjas.be. Om misverstanden te voorkomen bewaart u voor de zekerheid het track and trace nummer van uw retourzending.

De zichttermijn geldt echter niet voor alle producten die u in onze webwinkel online kunt kopen. De uitzonderingen zijn speciaal voor u gepersonaliseerde badjassen, design services of speciaal voor u bestelde badjassen.

Gepersonaliseerde badjassen kunnen niet geruild worden.

De product(en) kunnen alleen gefrankeerd geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt in de originele verpakking, retour gestuurd wordt aan Badjas.be met daarbij onderstaand retourformulier. Het spreekt voor zich dat het artikel ongebruikt is (het retour wordt alleen geaccepteerd als het onbeschadigd is, niet ruikt naar wasmiddel en wij er geen haren op treffen). Uiteraard mag u het product uit de verpakking halen om te passen, maar verwijder niet de kaartjes en mocht het product niet naar wens zijn dan graag in de originele verpakking weer aan ons retour.

De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening, ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Voldoet uw retourzending aan de voorwaarden dan storten wij het aankoopbedrag van de geretourneerde producten, binnen 14 dagen retour op uw bankrekening. Voor meer informatie kunt u contact opnemen ; stuur een email naar info@basjas.be en wij garanderen u een snelle reactie.

Print onderstaand formulier en stuur dit mee.

Download hier het retourformulier

Badjas.be: als het om badjassen gaat.