Badjassen voor het hele gezin
Winkelwagen

Kinderbadjas

Uw kinderen houdt u graag warm. Na een heerlijk bad of gewoonweg in de ochtend of avond. Een badjas mag daarom niet ontbreken aan de garderobe van uw kind. Kinderbadjassen kunt u vinden in verschillende winkels. Maar online een kinder badjas kopen is zeker de moeite waard. Zo vindt u online kinder badjassen die u in de winkel nog nooit heeft gezien en voor een betaalbare prijs. Zo hoeft u dus de deur niet meer uit om uw kind te trakteren op een nieuwe badjas en kunt u gewoon heerlijk vanuit uw eigen huis een kinder badjas bestellen. Uiteraard zijn er op internet verschillende aanbieders van badjassen maar een echte online speciaalzaak is badjas.be. Onze webshop heeft naast een ruime keuze aan kinderbadjassen, ook badjassen voor dames en heren badjassen. Onze kinderbadjassen zijn van goede kwaliteit en toch betaalbaar. Onze online badjassen winkel biedt u badjassen van fleece en 100% katoen. Schenk u zelf een kop thee in en ga eens "surfen" in deze webwinkel. Het online adres voor een nieuwe kinder badjas: badjas.be. Onze webshops biedt u een goede service en een snelle levering!

Kamerjas voor kinderen met print - kleurrijk & supergaaf

Als nr. 1 webboetiek in badjassen hebben wij een rijke, fraaie collectie kamerjassen en uiteraard ook kinderbadjassen. 

met prints zijn verreweg de populairste. Door de vrolijke kleuren en supergave dessins tovert u snel een lach op het gezicht van uw kind. Veel van onze kinder ochtendjassen zijn vervaardig uit hoogwaardig flanel fleece om de eenvoudige reden dat fleece uw kind goed warm houdt en het streelzacht aanvoelt op de huid van uw kind. U bent er op badjas.be van verzekerd dat u een aangename en veilige kinderbadjas met print voor uw kind kan bestellen. Online shoppen is helemaal van nu en zeg nu zelf... het kinderbadjassen assortiment is rijk gevuld dus kruip met uw kind achter de computer en kies samen met uw kind de allerleukste kinderbadjas met gaaf dessin. Onze kinderbadjassen in fleece hebben vrijwel altijd een capuchon, ideaal voor na het douchen of na zwemmen. Heeft u een zoon die van voetballen houdt? Dan hebben wij supergave kinderbadjassen met voetballen in het rood en in het blauw. Heeft u een écht meisje-meisjes als dochter die verzot is op roze en alles wat meisjesachtig is? Dan is bijvoorbeeld onze roze meisjes badjas met hartjes een fantastische optie. Bekijk in de categorie kinderbadjassen onze scala aan kinderbadjassen in fleece en als u weet welke u wenst te bestellen wilt u deze natuurlijk zo spoedig mogelijk ontvangen.. Dat kan op badjas.be! Als u vandaag u uw mooie kinderbadjas bestelt voor 22.00 uur wordt deze vandaag nog door ons verstuurd.

Kinderbadjassen met naam - hoe werkt het?

Bent u op zoek naar een supertof kinder cadeau of badjas kraamcadeau? Dan bent u aan het goede adres op badjas.be! Wij hebben kinder ochtendjassen voor kinderen van 0-14 jaar. Onder de categorie badjas kind kan u kinderbadjassen met naam of tekst vinden. Op overzichtelijke wijze worden alle mogelijkheden weergegeven om uw superleuke kinderbadjas te personaliseren. Of dit een gedoe is? Nee, we maken het onze graag makkelijk. Hoe bestelt u nu deze eyecatcher op de verjaardag waar u met dit mooie cadeau naar toe gaat? Dat is zeer eenvoudig. Hier eerst de mogelijkheden op een rij, en dit alles is al mogelijk vanaf 1 stuk!

  • Kinder badjassen met borduring van naam of tekst
  • Kinder badjassen borduring van naam in supermooie sterrenstof
  • Kinder ochtendjassen met print op mouw of rug (zeefdruk)

Als u een keuze heeft gemaakt middels welke methode u uw badjas cadeau wenst te bestellen ziet u bij het product een eenvoudige tool. Met deze tool heeft u door de keuzefilters direct een beeldimpressie van het eindresultaat. En als u er uit bent en heeft besteld, wordt u kinder badjas cadeau overmorgen al verstuurd. Heeft u écht haastige spoed? Belt u dan even met onze vriendelijke klantenservice en wellicht kan uw kinder 

of borduring vandaag al worden verzonden ;-). Uw cadeau zal nog lang bij de ontvanger in herinnering blijven en als waardig geschenk worden ontvangen.

Online kinderbadjassen bestellen

We horen het steeds vaker: hoe moeilijk het is om voor uw kind een leuke badjas te vinden. Wij helpen u hier graag mee. Wij zetten daarom alle kinder ochtendjassen voor u op een rij. Nadat u een kijkje heeft genomen in onze online badjassen winkel zal uw mening in 1 klap zijn veranderd. HET IS HELEMAAL NIET MOEILIJK OM EEN LEUKE KINDERBADJAS TE VINDEN! Iedere ouder wil graag het beste voor zijn of haar kind en badjas.be durven met zekerheid te zeggen dat u hier dan slagen! Een feel good gevoel is ons uitgangspunt als onze klanten een ochtendjas dragen uit onze webboetiek. Bestel dus snel en eenvoudig zodat u of uw kind zich zo snel mogelijk kan omhullen in een badjas met weergaloos comfort!