Badjassen voor het hele gezin
Winkelwagen

Een blik achter de schermen bij badjas.be!

Een blik achter de schermen bij badjas.be!

BIG NEWS! Badjas.be kon niet achterblijven: u kunt de komende periode genieten van leuke blogartikelen. We geven u een kijkje achter de schermen op badjas.be, komen met leuke tips & weetjes en u krijgt alles te weten over badjassen & kamerjassen. Op badjas.be shopt u – zoals onze slogan al aangeeft – kamerjassen voor het hele gezin. Met onze rijke collectie dames-, heren & kinderbadjassen verrassen wij onze klanten elke keer weer. De diversiteit als het gaat om de badjasmodellen, materialen en dessins is enorm. Maar wie zijn wij nu eigenlijk?

blog badjas.be

Badjas.be is van origine een Nederlands bedrijf

Wist u dat badjas.be van origine een Nederlands bedrijf is? In 2008 is het allemaal begonnen. En ja, het klassieke voorbeeld van een onderneming die begonnen is op een zolderkamer. Spannender kunnen we het niet maken. Saskia is gestart met de online verkoop van badjassen naar aanleiding van een mislukte zoektocht naar een hippe badjas. Deze zoektocht werd een fiasco en er werden online enkel in haar ogen ‘saaie’ kamerjassen online geboden. Vasthoudend als zij is, heeft zij diezelfde avond haar zoektocht online internationaal doorgezet en heeft uiteindelijk een toffe kamerjas besteld in Amerika! Dit was eigenlijk een gat in de markt dus besloot zij om zich te gaan verdiepen in online marketing en zo geschiedde. Zij maakte al snel furore door haar ijverigheid, ondernemingsinzicht en haar liefde voor het vergeten kledingstuk. De passie voor kamerjassen breidde uit toen zij de meest prachtige badjassen collectie aan het inkopen was over de hele wereld. In Nederland is zij nu marktleider en is inmiddels werkzaam met haar partner – financieel directeur – en is zelf verantwoordelijk voor de online marketing met een paar mensen onder zich.

Niels – de compagnon & partner van Saskia (lees SAS) – is naast de financiële man binnen badjas.be ook hoofdelijk verantwoordelijk voor operationele zaken en klantenservice. De inkoopreizen doen zij samen en er wordt dan ook een paar keer per jaar een zorgvuldige selectie gemaakt van de meest mooie  peignor - & kamerjasmodellen, vervaardigd uit hoogwaardige materialen. U shopt op badjas.be uitsluitend badjassen van goede kwaliteit. En dat allemaal tegen betaalbare prijzen! Op dit moment hebben wij 5 Nederlandse webwinkels, een Duitse webboetiek in badjassen en in België bedienen wij onze klanten voornamelijk via badjas.be! U profiteert ook van het feit dat wij oorspronkelijk een Nederlands bedrijf zijn als het gaat om grote badjas & kamerjas aanbiedingen. In Nederland hebben wij meerdere perioden dat wij badjassen met hoge kortingen aanbieden. In België hebben we de bekende Solden perioden. Dus geen zorgen: Tijdens de Zomer – en winter Solden shopt u de meest zachte & comfortabele badjassen met megakortingen. Kamerjassen Solden op badjas.be is een feest!

Ons magazijn in Noord-Holland

Wij leveren op badjas.be alles uit eigen voorraad. Door onze scherpe deals met Post.nl en vanuit ons mooie pand in Beverwijk – Noord-Holland – worden de bestelde badjassen dagelijks door Post.nl bij onze gewaardeerde klanten geleverd. Het is evident dat iedereen die online artikelen bestelt, deze uiteraard zo spoedig mogelijk wil ontvangen. Dat kan als u bij ons bestelt; vandaag besteld is namelijk ook vandaag verzonden. Met ons geavanceerde Picqer systeem beheren wij op professionele wijze onze voorraad in ons magazijn van 600 m2.

magazijn badjas.be

Eigen borduurderij – nr. 1 in kamerjassen borduren - borduurtool

De online wereld is een dynamische wereld en zoals ieder bedrijf willen wij ons ook op badjas.be onderscheiden van overige aanbieders. Wij durven te zeggen dat wij dé specialist zijn als het gaat om hetbadjassen met borduring. In ons bedrijfspand zit dan ook een professionele borduurderij gevestigd met passievolle borduurders en creatieve ontwerpers. Borduren is allang niet saai meer, kijk maar eens onder de categorie ‘badjas met borduring’! Wij hebben voor onze klanten ook een makkelijke borduurtool ontwikkeld, waarmee u uw eigen kamerjas kunt ontwerpen. Leuk he? Wij maken het onze klanten graag makkelijk en willen van het bestellen van een badjas iets speciaals maken. Dit lukt ons aardig, al zeggen we zelf.

kamerjas borduren

Heeft u al een toffe kamerjas geshopt op badjas.be? Nee, doet dit dan snel. Dan wordt chillen & relaxer nog fijner!