Summervibes & summersets op badjas.be!

Summervibes & summersets op badjas.be!

Summer! De leukste tijd van het jaar, vinden wij badjas.be. Alles ziet er een stuk rooskleuriger uit. Dit geldt niet alleen voor het fleurige straatbeeld: mensen met kleding in vrolijke & frisse kleurtjes, maar ook de algehele stemming lijkt wat positiever. Als de wekker gaat en de eerste zonnestralen door het dakraam schijnen krijgt iedereen een vrolijk, rustig gevoel. In deze hectische tijden is dat natuurlijk erg welkom, summervibes. Massaal trekken we naar de kust! We genieten van heerlijke versnaperingen op terrasjes, liggen bruin te bakken en flaneren over de boulevard. Soms is dat zien & gezien worden dus is het helemaal leuk om dan gelijk maar te shinen. Waarom niet? Met onderstaande 3 items die u makkelijk, veilig, betaalbaar & snel op badjas.be shopt kan kan uw zomer niet meer stuk. Waan u op Ibiza met deze drie hotte summer items!

Hippe motivational waterfles van Badrock

Een healthy lifestyle is niet voor iedereen haalbaar, maar met deze hippe waterfles doet u uw lichaam eenvoudig een plezier. Mocht u soms moeite hebben met de aanbevolen twee lieter water wat de dagelijks volgens de wetenschap dienen te drinken, dan is dit dé oplossing. Wij bieden naast onze toffe badjassencollectie namelijk ook deze te gekke waterfles aan van het trendy label 'Badrock'. Deze hippe waterfles is om het officieel te benoemen een 'motivational' waterfles. Met een maatverdeling is aangegeven voor welke tijd u hoeveel water dient te drinken. Eigenlijk best leuk toch? De fles is voorzien van leuke tekst ' be awesome today'. Een drinkfles wat alleen maar goeds brengt voor uw look & gezondheid. 

Ibizastyle: Badstof strandtas in trendy kleurtjes

 We are going to Ibiza tralalalala. Heeft u deze waanzinnig gave & functionele eigenlijk al gespot op Ibiza?  Een lekkere knuffelzachte tas van 50x65 cm waar alles in past. De badtas is voorzien van handig opbergzakje aan de binnenzijde van de tas en de neonkleurige details zijn té leuk gewoon. Deze neonoranje details en het logo van 'Badrock' wat is ingeweven onderscheidt deze ruime beach bag van andere badstof tassen. Superleuk om te combineren met uw zomerse outfit. De tas is leverbaar in 6 kleurtjes: olijf, peach, mint, taupe, antraciet of denim. Welke kiest u? De badstof strandtas is niet alleen geschikt als tas, maar ook heerlijk om op het strand als hoofdkussen te gebruiken. Tof he?!

Badjas & strandlaken set om te shinen!

Ja, en op het strand is het evident dat een mooi strandlaken onmisbaar is. Nu hebben wij natuurlijk in onze uitgebreide webboetiekprachtige badjassen! Maar naast onze badjassen & kamerjassen in badjassen hebben wij ook een kleurrijke strandlaken collectie in maar liefst 17 trendy kleurtjes. Wat is uw favo kleur en past bij uw zomeroutfit? Helemaal kek natuurlijk: een badjas & strandlakenin dezelfde kleur. Ziet u uzelf al zitten in de avonduren in uw mooie badjas mét bijpassend strandlaken? Wij wel.

ENJOY THE SUMMER!