Woody badjas

Op zoek naar een Woody badjas? Badjas.be biedt u het grootste online aanbod in badjassen & kamerjassen. Voor jong en oud hebben wij . Wij garanderen een goede service & snelle levering. Badjas.be presenteert met trots: Woody kamerjassen! Woody staat voor mooie badjassen in trendy kleuren en gemaakt van streelzacht materiaal. En niet te vergeten humor! Grappige tekeningen van knotsgekke dieren begeleiden al jarenlang kids en volwassenen naar dromenland. Zo zijn de meeste kinderbadjassen voorzien van een borst en- of rugborduring van een knotsgek dier. Elk jaar staan er weer andere dieren centraal. De kinderbadjassen kenmerken zicht door hun knopen. De knopen badjas kind is echt iets unieks.

Kinderbadjas Woody

Woody is de Belgische marktleider in slaapmode voor kinderen, blijft elk seizoen evolueren. De positieve vibes, de ongebreidelde creativiteit zijn dan ook de sleutel van het succes van dit merk. De kinderbadjassen hebben echt de wauw factor. Niks standaards, geen saaie kleuren maar slechts opvallende badjassen van topkwaliteit. Als nr. 1 webboetiek in Belgie mogen de Woody kinderbadjas in zomerse kleuren natuurlijk niet ontbreken. Onze inkopers hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van enkele badjas modellen die een aanvulling zijn op ons overige assortiment. Woody kinderbadjassen staan bekend om de opvallende, leuke dieren. Er zijn badjas modellen verkrijgbaar in Belgie met deze dieren afgebeeld op de Woody kinderbadjassen. Echter hebben wij in de loop der jaren ervaren dat de wat rustigere, supergave Woody kinder ochtendjassen met enkel het logo Woody veel populairder is. En kinderen van ouder dan 5 jaar willen inderdaad soms niet eens meer een in hun ogen 'kinderachtig' figuur op hun badjas. Uiteraard zijn de mooiste Woody badjas modellen verkrijgbaar op badjas.be. Het merk Woody staat bekend om haar prachtige materialen, veel kinderbadjassen zijn vervaardig uit hoogwaardig flanel fleece, prachtig afgewerkt en hebben veelal een moderne knoopsluiting. Geef uw kind een écht feelgood gevoel in onze zijdezachte Woody kinderbadjassen met pluchetouch!

Woody dames kamerjassen

Ook voor dames hebben wij enkele badjassen van Woody opgenomen in onze collectie. Ook deze badjassen (zelfde als kinderbadjassen) kenmerken zich door de knopen sluiting. Een badjas met knopen is ook ideaal voor dames. Ons assortiment Woody dames badjassen is wat kleiner dan onze collectie Woody kinderbadjassen. Puur om het feit dat wij voor dames zeer veel badjas modellen aanbieden en we willen vernieuwend en verrassend blijven door een uiteenlopende collectie dames badjassen aan te bieden. Onze Woody dames kamerjassen staan bekend om haar vrouwelijke look, een kort model badjas met moderne knopen. Ook hebben we kort model badjassen met binceintuur welke fluweelzacht aanvoelen en door de luxe afwerking straalt u allure uit in ene badjas van Woody!