Woody badjas

woody badjas kopen

Woody badjas online kopen

Op zoek naar een Woody badjas? Badjas.be biedt u het grootste online aanbod in badjassen. Voor jong en oud hebben wij badjassen. Wij garanderen een goede service & snelle levering

Badjas.be prensteert met trots

Woody badjas

Woody staat voor mooie badjassen in trendy kleuren en gemaakt van streelzachte material. En niet te vergeten humor! Grappige tekeningen van knotsgekke dieren begeleiden al jarenlang kids en volwassenen naar dromenland. Zo zijn de meeste kinderbadjassen voorzien van een borst en/of rugborduring van een knotsgek dier. Elk jaar staan er weer andere dieren centraal.

De kinderbadjassen kenmerken zicht door hun knopen. De knopen badjas kind is echt iets unieks.

Kinderbadjas Woody

Woody, de Belgische marktleider in slaapmode, blijft elk seizoen evolueren. De positieve vibes, de ongebreidelde creativiteit zijn dan ook de sleutel van het succes van dit merk. De kinderbadjassen hebben echt de wauw factor. Niks standaards, geen saaie kleuren maar slechts opvallende badjassen van topkwaliteit.

Woody damesbadjas

Ook voor dames hebben wij enkele badjassen van Woody opgenomen in onze collectie. Ook deze badjassen (zelfde als kinderbadjassen) kenmerken zich door de knopen sluiting. Een badjas met knopen is ook ideaal voor dames.