SOLDEN badjassen

SOLDEN badjassen

Hallo slimme online shoppers! Uiteraard hebben wij ook op badjassen Solden! Iedereen, van groot tot klein en van oud tot jong bestelt bij badjas.be eenvoudig & snel een badjas.

Ieder jaar is het weer op 1 juli: Zomer Solden! Uiteraard ook bij badjas.be, wij hebben voor u een selectie gemaakt van een mooie collectie kamerjassen & badjassen, welke u met hoge kortingen kan shoppen in onze webboetiek.

SOLDEN Kamerjassen & badjassen

Kamerjassen met korting zitten bijna lekkerder dan dat u een kamerjas voor de reguliere prijs koopt. Op badjas.be verkopen wij uitsluitend prachtige badjassen van goede kwaliteit, vervaardigd uit ultrazachte materialen. Zoals u misschien weet ligt de oorsprong van Badjas .be in Nederland. De regelgeving rond het aanbod van artikelen in Nederland is anders dan in Belgie. In Belgie is de wetgeving iets strenger en dat heeft voor-en nadelen. Het nadeel van Solden is dat de kortingen in de Solden zomer - en winterperiode enkel 30 dagen duren en er buiten deze periode weinig te shoppen is in Belgie voor een prikkie.In Nederland ligt dat anders; zowel winkeleigenaren van stenen winkels & online winkels hebben meer vrijheden en bepalen zelf wanneer ze gaan stunten met prijzen en hun producten met korting aanbieden. Daarentegen is het voordeel dat de Solden perioden in Belgie betrouwbaarder zijn en u er meer vanuit kunt gaan dat u ook daadwerkelijk een product met korting koopt i.p.v. een product met korting wat eerst door de ondernemer in prijs is verhoogd en u feitelijk dus wordt misleid. Dit is in Nederland weer meer het geval. Omdat wij bij badjas.be voor de Belgische klanten & op badjas.nl voor onze Nederlandse klanten het beste willen hebben wij deze twee 'regelgevingen' gemixt zodat al onze klanten in de Benelux hiervan kunnen profiteren.

Zomer Solden bij badjas.be

De Solden zomertijd loopt van 1 juli t/m 31 juli. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen om een veelzijdige collectie samen te stellen welke we aanbieden tegen hoge kortingen, profiteer hier dus van! Wij willen bij badjas.be altijd het beste voor onze klanten én klanten met een glimlach. Hier werken wij dan ook dagelijks vol passie aan. Neem nu onze overzichtelijke webboetiek, bestellen is bij ons eenvoudig & veilig. Daarnaast maken wij honderden klanten dagelijks blij door onze snelle levering, vandaag besteld is vandaag verstuurd. En ja, we borduren kamerjassen & badjassen inpandig en hiervoor is de levertijd slechte één werkdag langer. Verder verrassen we onze klanten graag met onze veelzijdige, vernieuwende & vooral verrassende badjascollecties. Stijlvol ontwaken is een gegeven als u na het opstaan het zachte draagcomfort, de mooie materialen, fraaie effen kleuren of mooie dessins ervaart. Een badjas.be is voelbaar en merkbaar een aagename ervaring. Of u nu gaat voor een klassieke marineblauwe kamerjas van een toonaangevend merk met geraffineerde details, een hippe grijze kamerjas met kap kiest of een kleurrijke rits badjas, u voelt zich op en top elegant! Dat is waar we het allemaal voor het doen bij badjas.be, blije klanten die relaxmomenten nog fijner beleven door de zachtheid en luxe van onze kamerjassen. En wanneer kunt u het beste úw droombadjas aanschaffen? Precies, tijdens de Solden winter- en zomer periode!

Winter Solden bij badjas.be

De Solden in de winterperiode loopt officieel van 3 januari t/m 31 januari en duurt dus nog even. Zoals u in onze uitgebreide webboetiek kunt zien hebben wij oneindig veel badjassen & kamerjassen in diverse modellen, materialen, kleuren en dessins. De kleur en het dessin hangen voornamelijk samen met smaak en daar valt nog steeds niet over te twisten. Kies simpelweg de stijl badjas die bij u past en waar u zich comfortabel in voelt. Als we het hebben over het kamerjas model en/of materiaal is het wel handig om een weloverwogen keuze te maken. U kunt zich dan afvragen wanneer gaat u uw nieuwe nachtkledij dragen en welke eigenschappen verwacht u van eenkamerjas . Neem nu onze hippe badjassen met rits. Het voordeel van een rits badjas is dat u zich vrij kunt bewegen in de badjas en er zeker van bent dat uw badjas niet openvalt. Daarnaast is een rits natuurlijk modern en bent u met een rits badjas omhuld in een trendy kledingstuk. Mocht u bijvoorbeeld een echte saunaliefhebber zijn dan is het evident dat u een katoenen badjas dient te dragen. Katoen - alle soorten katoen zijn overigens geschikt - absorbeert vocht en ventileert goed en dat is een pré gezien de warme - & vochtige omstandigheden in een sauna. Bent u een echt koukleum en wenst u uw peignor enkel thuis te dragen, dan is eenpeignor in fleece een geweldige optie. Onze hoogwaardige fleece badjassen houden namelijk warmte vast en nemen uw eigen lichaamstemperatuur aan.

Badjassen met korting

Nu kunnen we u eindeloos informeren over alle soorten badjassen die wij u bieden, maar hopen u met deze basis info een beetje op weg te hebben geholpen. Een badjas is een betaalbaar kledingstuk - en in de badjassen Solden perioden helemaal - maar u heeft er immers maar één in de ca. 8 jaar nodig. Des te meer reden om de pérfecte badjas te shoppen waar u zich met veel plezier in wikkelt vanaf het moment dat u opstaat. Of natuurlijk in de avonduren na een lange dag werken!

Houd onze Solden kamerjas acties goed in de gaten! Mocht u nog vragen hebben betreft de Solden of uw productkeuze, bel of mail onze vriendelijke badjasspecialisten.


Zij staan altijd voor u klaar en helpen u graag.

Met ontspannen groet,

Badjas.be