Heren badjas

Heren badjas

Bekijk onze stijlvolle collectie badjassen voor heren! Koop je favoriete badjas voor heren online voor 22u en de badjas wordt dezelfde werkdag nog verstuurd. Op zoek naar een heren badjas met borduring ? Geen probleem.

Bij badjas.be bieden we het allemaal. Alle badjassen onder 1 dak vindt u bij badjas.be. Wij zijn verheug dat we u het grootste online assortiment aan badjassen kunnen bieden. Neem gerust een kijkje in onze webinkel. Badjas.be.

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Met aandacht hebben wij bij badjas.be uiteraard ook een uitgebreide categorie aan heren kamerjassen gewijd. Op badjas.be kunt u heren kamerjassen shoppen zodat u het ware sauna- of relaxgevoel in huis haalt. De zachte materialen, stoere badjas modellen & kleuren voor heren tillen uw ochtendlook dan ook direct omhoog.  Wij hebben onze webboetiek zó ingericht  dat u - middels de filteropties -  makkelijk & snel navigeert naar úw perfecte heren badjas .

Heren kamerjassen - betaalbaar tot luxe

Een heren kamerjas shoppen doet u bij de nr. 1 webboetiek: badjas.be. Uiteraard hebben wij een uitgebreide categorie gewijd aan heren kamerjassen. Binnen deze categorie kunt u zich laten verrassen door fraaie badjasmodellen met kap, rits, sjaalkraag & kimono. Waar de één kiest voor een heren kamerjas in een neutrale kleur kiest de ander voor een badjas met sjiek streepdessin. Ook op het gebied van prijs is er diversiteit. Wel kunnen wij u garanderen dat alle badjassen van badjas.be gemaakt zijn van zachte & hoogwaardige materialen. Mocht u zich nu echt graag wentelen in luxe, kies dan voor onze luxe badjasmerken voor heren. De premiummaterialen en geraffineerde details van onze kamerjassen van toonaangevende merken zijn vrijwel direct merk- en voelbaar. Bekende merken welke u kunt shoppen in onze webboetiek zijn o.a.: VanDijck, Fynn Collection, McGregor en Cawo heren badjassen. Een ander populair merk onder heren kamerjassen is de eigentijdse effen badjassenlijn van het label 'Badrock'. Badrock Deluxe heeft een unisex badjassen lijn welke qua prijs in het middensegment vallen, maar de allure & het draagcomfort hebben van een luxe badjas. Deze badjassen zijn leverbaar in 9 kleuren, de buitenzijde is van sjiek vleours (kort geschoren katoen) en de binnenzijde van ultrazacht badstof. Een échte aanrader!

Heren badjassen voor naar de sauna én thuis!

Bij badjas.be houden wij van badjassen en u denk ik zelf ook. Een heren kamerjas wordt namelijk alleen gedragen op ontspannen momenten, dat is bijna altijd in de sauna óf thuis! Nu is het absoluut niet nodig om voor beide gelegenheden een andere badjas aan te schaffen. Op badjas.be shopt u makkelijk & veilig een heren kamerjas welke geschikt is  voor alle gelegenheden. Als u regelmatig in de sauna bent te vinden is het u bekend dat de omstandigheden in de sauna vochtig zijn. Om deze reden heeft u een herenkamerjas nodig die vocht absorbeert én goed ventileert. Het is eigenlijk vrij simpel; dan zijn alle badjassen in katoen zeer geschikt. Badstof is één van de katoensoorten die we aanbieden, maar ook met een velours katoen (kortgeschoren katoen) of een wafelkatoenen badjas zit u dus goed. Katoenen kamerjassen voelen lekker zacht aan en zijn ook heerlijk om thuis in rond te dwarrelen. We hebben voor u een filter gemaakt en dan heeft u álle heren kamerjassen in katoen op een rij!

Heren badjassen laten borduren?

Als dé nr. 1 in badjassen zijn wij specialist in het borduren van kamerjassen . Dagelijks borduurt onze borduurafdeling de meest mooie namen, grappige tekst en bedrijfslogo's op kamerjassen. Een waanzinnig leuk, betaalbaar & origineel cadeau welke de ontvanger nog lang bij zal blijven! Dit doen wij al vanaf 1 stuk!

Heeft u een onderneming, salon of praktijk en wilt u een grote aanvraag doen? Mail of bel dan onze vriendelijke klantenservice voor persoonlijk advies en ontvang een schepre prijsofferte!