Badjassen met rits

Badjassen met rits

Bekijk hier ons aanbod in badjassen met rits. Nooit meer uw ceintuur kwijt met een badjas met rits. Een kamerjas met rits heeft meer voordelen dan u denkt. Allereerst is het natuurlijk waanzinnig hip! Daarnaast hebben rits badjassen als voordeel dat u zich heerlijk vrij kunt bewegen zonder dat u bang hoeft te zijn dat u badjas niet lekker zit of zelfs openvalt. De rits van een peignor loopt meestal over de gehele lengte van de badjas wat ervoor zorgt dat uw borst ook goed bedenkt is met stof.

Genieten dus in een rits badjas!

Pastunette kamerjassen met rits?

Als u nu op zoek bent naar een stijlvol peignor met rits met een goede prijs-kwaliteit verhouding zijn de badjassen van Pastunette het antwoord. Pastunette - en haar jongere zusje Rebelle - is een toonaangevend, elegante badjassen label. Wij presenteren dan ook met trots meerdere badjassenlijnen op badjas.be. Neem nu een zacht grijze dames kamerjas met zigzagmotief in fleece én rits. Een ware eyecatcher vanaf het moment dat u ontwaakt en tegelijkertijd heerlijk om in weg te kruipen tijdens het Netflixen of een goede film. Pastunette badjassen hebben alles wat u van een zachte, comfortabele badjas mag verwachten. Pastunette badjassen zijn modern en staan bekend om de prachtige pasteltinten, helemaal van nu!

Peignors met rits eenvoudig bestellen

Wij hebben hier alle peignors met rits sluiting allemaal voor u op een rij gezet. Als u de rits badjas wenst te bestellen welke voldoet aan uw wensen is het bestelproces zeer eenvoudig op badjas.be. Het online kopen van een badjas dient leuk te zijn en vooral niet ingewikkeld, vandaar onze overzichtelijke webboetiek. En de levering? Als u vandaag uw badjas bestelt  wordt deze vandaag al verstuurd. Zo makkelijk gaat dat!

Veel shopplezier! Shop op badjas.be ook toffe handdoekenbadlakens in dezelfde kleurstelling!