Badjas kind

Badjas kind

Een badjas kind is er speciaal om kinderen een fijn, luxe, zacht en warm gevoel te geven. Er zijn diverse trendy modellen en designs als u zoekt naar een mooie badjas voor een kind. Indien gewenst kan de badjas voor het kind ook van een naam worden voorzien, waardoor deze ineens een stuk persoonlijker wordt.

Kinderbadjas - Badjas.be

Kinderen zijn vrolijk, speels, eigenwijs en geïnspireerd. Deze kenmerken uiten zich ook in hun kledingkeuze. Felle vrolijke kleuren en speelse designs zijn aantrekkelijk voor jongere kinderen en voegen iets persoonlijks toe aan hun kleding. Een vrolijke kinderbadjas om lekker warm te blijven op koude dagen en om over hun pyjama aan te trekken, is dus zeker een musthave accessoire voor uw kleine schat. In de webwinkel van badjas.nl kunnen jongens en meisjes terecht voor een unieke, eigentijdse badjas. Kinderen voelen zich in één van onze creatieve badjassen heel speciaal en kunnen kiezen uit vele modellen, merken, designs en kleuren. Badjas.nl verrast met een originele badjas, kind en ouder, want van zoveel kleurrijke en eigenzinnige ontwerpen wordt een ieder vrolijk! Ook een kinderbadjas met naam is bij badjas.nl mogelijk. Ontwerp met uw kind een prachtige kinderbadjas en laat die door ons professioneel bedrukken of borduren met een naam, logo of tekst. U geeft met een gepersonaliseerde badjas kinderen de ruimte hun eigen unieke stijl en creativiteit te ontwikkelen. Voor het bestellen van een supercoole kinderbadjas van hoge kwaliteit tegen een te gekke prijs, is badjas.be uw online badjassenzaak.

Veel leuke kleuren en prints

De fleurige collectie kinderbadjassen van badjas.nl is verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. Houdt uw kind van een iets gewaagdere badjas? Kiest u voor een fris model met een capuchon of ritssluiting. Een kinderbadjas met capuchon oogt stoer en een ritssluiting is heel handig tijdens het aantrekken van de badjas. Ook traditionele modellen met bindceintuur komt u tegen in ons assortiment, evenals badjassen met knopen. U en uw kleine hoeven nooit meer rond te lopen in een saaie badjas; kind- en oudervriendelijke designs zorgen ervoor dat u ook hetzelfde model als uw kind vindt in uw maat! Enkele populaire designs uit onze collectie kinderbadjassen zijn de:

  • Kinderbadjas tijgerprint  (vissen, honden, olifanten);
  • van fleece in verschillende kleuren van het merk Woody. Een Woody badjas voor uw kind met knopen en/of capuchon;
  • gebaseerd op tekenfilmfiguren (Winnie the Pooh, Mickey Mouse, Frozen);
  • met diverse patronen (sterren, vlaggen, stippen) en frisse kleuren.

Een kinderbadjas als cadeau aan iemand schenken is een uitstekend idee, vooral als u die laat personaliseren. Bij badjas.nl wordt op professionele wijze borduring of print aangebracht op badjassen, waardoor u iets persoonlijks toevoegt aan de reeds bijzondere kledingstukken. Speciale cadeauverpakking en levering aan het adres van de ontvanger zijn tevens mogelijk. Neemt u dus gauw een kijkje in de webwinkel van badjas.be! Uw kind zal u beslist dankbaar zijn.

Lees hier alles over een ochtendjas met rits en de beschikbare badjas soorten .