Badjas met borduring

Badjas met borduring

Onze badjassen kunnen worden voorzien van een borduring. Een badjas met borduring bestelt u eenvoudig & snel in onze online badjassen winkel.

Kinderbadjassen, dames badjassen & heren badjassen: vanaf 1 stuk te personaliseren binnen een handomdraai!

Badjas.be: als het om badjassen gaat!

Een badjas voor u voorzien van een borduring kunnen niet geruild of geretourneerd worden!

 

Badjas met naam laten borduren?

Welkom in onze uitgebreide webboetiek: badjas.be! Wij zijn als nr. 1 in het borduren van badjassen trots en dankbaar dat wij dagelijks honderden klanten blij maken met hun zelf ontworpen badjas met borduring. Wij borduren de meest mooie namen, teksten & logo's op iedere kamerjas die wij online aanbieden. En dit al vanaf 1 stuk. Badjassen borduren gebeurt op onze eigen bedrijfslocatie, zo bewaken we de kwaliteit en kunnen we snel leveren. Als u vandaag de kamerjas met naam bestelt, wordt deze morgen al aan u verzonden!

Kamerjassen met borduring

Een kamerjas met naam of grappige tekst is een topcadeau! Heeft u binnenkort een verjaardag, huwelijksfeest, kraamfeest of is het bijna Valentijnsdag, Kerst of  Sinterklaas? Verblijd uw dierbare dan met een prachtig, persoonlijk geschenk wat ook nog eens zeer betaalbaar is: een geborduurde kamerjas! Heeft u helemaal geen feestdag op de planning staan, verwen u zélf dan eens met een knuffelzachte badjas welke u kunt voorzien van gewenst borduursel. Kies een stijlvolle badjas welke u aanspreekt en in de gewenste kleur - zelfs neon, goud & zilver - kunt u de mooiste naam of tekst op de badjas laten borduren. We hebben voor u een borduurtool ontwikkeld, zodat dit weinig van uw tijd kost. Hier kunt u ook de positie van de borduring aangeven en zelfs het lettertype, van sierlijk tot hip!

Kamerjas met logo als relatiegeschenk!

Ons bedrijf richt zich niet alleen op de particuliere markt, maar ook op de zakelijke markt. Dus heeft u een salon, praktijk, wellness complex of bent u in het algemeen op zoek naar een relatiegeschenk? Dan is een kamerjas met logo van uw bedrijf een geweldige optie. Het voordeel is dat een badjas met logo betaalbaar is, maar toch als waardevol voor langere periode wordt ervaren door uw klanten of relaties. Immers wil iedereen zich dagelijks wel omhullen in een nieuwe, zachte badjas. Dagelijks zal de ontvanger aan u of uw bedrijf herinnerd worden en daarnaast worden badjassen veel in de sauna gedragen waar alle gasten uw logo onder ogen komen. Indien u grote aantallen wenst te bestellen raden wij aan contact met ons op te nemen per mail of telefoon voor een scherpe prijsofferte & gepast advies op maat!