Accessoires

Accessoires

Badjas.be: geef eens een badjas cadeau! Leuk voor jong en oud een badjas van badjas.be. Veel van onze klanten shoppen een comfortabele badjas voor hun zelf, heerlijk om uzelf even te verwennen. Ook is het leuk om een badjas te schenken voor een bepaalde gelegenheid; een badjas als kraamcadeau, huwelijkscadeau of bijvoorbeeld voor een verjaardag of speciale feestdag.

Op badjas.be kunt u zelf een gepersonaliseerde badjas samenstellen als badgoed cadeau. Én u heeft de keuze om een leuke badtextiel set samen te stellen en deze te verpakken in een hippe cadeautas van het trendy label Badrock.

Stel uw eigen huwelijks - of kraam cadeau samen!

Op badjas.be shopt u de meest mooie, betaalbare badtextiel geschenken. Het voordeel van badjas.be is dat de mogelijkheden uiteenlopend zijn en wij tegen scherpe prijzen badjassen, saunakilts & handdoeken personaliseren met de gewenste naam of tekst. De meest voorkomende techniek die wij toepassen is het borduren van badgoed. Het is passé om te denken dat het borduren van badjassen oubollig is, want in de meest hippe kleuren & lettertypen geeft onze professionele borduurafdeling de tekst naar keuze weer op úw badtextiel. U ontwerpt feiltelijk uw eigen badgoed cadeau en dat maakt uw geschenk voor de ontvanger extra speciaal. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een nieuw wereldwondertje een schattig baby badjasje in katoen kiezen in de kleur wit en deze voorzien van goud borduursel met kroontje voor de pasgeborene. Een badjas cadeau met allure! Zo kunt u oneindig spelen met kleur & borduring en dit resulteert in de mooiste effecten. Dagelijks maken wij prachtige badtextiel huweijkscadeau. Zo is voor een huwelijk van dierbare een geweldige badgoed set een fantastisch idee. Zo kunnen we bijvoorbeeld een prachtig velours kamerjas voor de bruid & bruidegom kunnen borduren met naam en de trouwdatum en in dezelfde kleurstelling een handdoek borduren, uiteraard voorzien van zelfde naam en datum. Mocht u nu wat stijladvies kunnen gebruilken van onze creatieve ontwerpers, bel of mail dan en zij denken met u mee zodat we samen met u een onvergetelijk badgoed cadeau kunnen samenstellen!

Badtextiel & badgoed met borduring?

Tip: Badjas in cadeautas!